Mirsevini per te vendosur Albumin tek Matjanet.com

Website me i mire per te vendosur fotografite tuaja familjare

 Ju  lutem lexojeni  kete shenim mbi perdorimin  e ketij  programi  ,  dhe te drejtat mbi  programin!
Te drejten per te vendosur albumin e fotografive qe keni ne kete website eshte falas n.q.s  ju pranoni
kete marrveshje, ne rast se do te konstatoj ndonje shkelje te kesaj marrveshje,  une si webmaster kam te gjitha drejtat e plota mbi programin dhe per te hequr albumin qe keni vendosur dhe per te bllokuar hyrjen ne kete website.
Ne ras se pranoni , do te kaloni ne faqen kryesore Gallery per te krijuar albumin tuaj ose per te shikuar albumet e vendosura ne kete website,   per te krijuar albumin duhet te regjistroheni ne fillim,(ky shpjegim eshte per ato qe nuk dine anglisht) kliko tek register  tek username -vendosni emrin qe doni te perdorni per tu futur , Full name vendosni emrin tuaj te plote, email address duhet te vendosni adresen tuaj te email-it , password -vendosni fjalkalimin ( te pakten 6 karaktere)
Verify password -shkruani perseri te njejtin fjalkalim,   ne figuren qe eshte me poshte do te paraqitet nje numer shkruajeni kete numer dhe kliko Register, the ju sapo keni krijuar hapesiren tuaj ne kete website per te vendosur albumet, per tu futur ne hapesiren tuaj, shko tek login, tek username -vendosni emrin qe keni perdorur, and tek password shkruani fjalkalimin dhe ju futeni ne hapesiren tuaj, per te vendosur albumin  kliko Add Album  tek Name shkruani emrin e albumit, Title shkruani titullin e albumit, tek summary shkruani per cfar eshte ky album, tek description shkruani nje pershkrim te albumit,  the kliko tek create, yu sapo keni krijuar albumin tek Matjanet.com , per te vendosur fotografite kliko tek Add  Items tek pamja qe del tek Files kliko tek Browse  tek dritarja qe del shkoni ne direktorine qe keni rregjistruar fotografite ne kompjuterin tuaj, dhe te emri i fotografise qe done te fusni ne album kliko pastaj open, dhe adresa e kesaj fotografije paraqetitet tek Files,  tek Caption shkruaj nje pershkrim te fotografise, vepro ne te njejten menyre per te vendosur fotografi te tjera,  dhe kliko tek Add Items per te vendosur fotografite ne albumin tend.
Per te ndryshuar te drejtat per te pare albumin tend shko tek Edit Permissions.
Ky program ka te gjitha elementet e sigurise, cdo informacion qe kani vendosur ne hapesiren tuaj eshte privat dhe i mbrojtur me te gjitha elemetet e sigurise.
Nuk lejohet rrepsisht te vendosni fotografi me karakter seksual, ofendues, apo qe mbrohet nga copyright, Ne rast se do te konstatoj nje gje te tille, Une si zoterues i ketij programi kam te gjitha te drejtat e plota per te hequr albumin dhe per te bllokuar hyrjen ne kete website!

                  E Pranoj                                        Nuk e Pranoj


                Flakim Shahini     All Right Reserved